U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Over ons.

Wij zijn familie de Wit. De boer Jan, boerin Myrna en onze kinderen Thijs, Lisa en Nick. Ook Tiny en Joop (de ouders van Jan) zijn werkzaam op het bedrijf.

 

Van links naar rechts: Jan, Thijs, Nick, Lisa en Myrna de WitVan links naar rechts: Jan, Thijs, Nick, Lisa en Myrna de Wit

 

Jan is een boer in hart en nieren. Hij geniet het meeste van natuur en natuurlijk, vandaar dat wij biologisch boeren. We hebben melkkoeien en Nubische geiten. We willen met de geiten anders zijn dan de andere. Niet allemaal witte geiten maar allemaal verschillende kleuren in de stal.
Kleinschalig is onze kracht en naast het vee hebben we ook een zorgboerderij. Myrna doet samen met haar schoonmoeder Tiny de zorg. Met de hulpboeren onderhouden we onder andere een kas, waarin we telen voor de voedselbank. Want samen staan we sterk.
We hebben 3 kinderen en die helpen, hoe jong ze ook zijn, mee in ons familiebedrijf (op hun eigen manier) Gezond en lekker opgroeien dichtbij de natuur.